BAR SMAK AZJI

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 173 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Bar Smak Azji. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

19 maj 2024 o 7:34 Pierwszy raz spotkałem się z dostawcą w taksówce do którego trzeba wychodzić… A co do jedzenia? Słaba jakoś za taką cenę, kurczak wysuszony, włos znaleziony w dwóch porcjach, typowe jedzenie z taniej budy, więc nie wiem skąd te dobre opinie.
11 maj 2024 o 15:33 Pomimo szczegółowego zamówienia jedzenie nie jest dostarczane pod drzwi - jest dostarczane taxówką.
5 kwi 2024 o 13:44 Wracam często i nigdy się nie zawiodłem. Zawsze świeżo i smacznie.
20 mar 2024 o 21:10 Szybka dostawa, bylam zaskoczona. Bardzo dobra kuchnia. Smakowalo nam.
17 mar 2024 o 15:12 Jedzenie przyjechało po 2 godzinach. Zimne i nieświeże. Kurczak w cieście panierkę miał jak guma, wszędzie tłuszcz jak by było kilka razy odgrzewane. Po zadzwonieniu na wskazany nr. Telefonu powiedzieli,że zepsuł się samochód. rozczarowana :(
7 lut 2024 o 13:43 Długi czas oczekiwania na zamówienie. Po telefonie do lokalu zamówienie doszło i tak z 30 min opóźnieniem niż było zapewnione. Utrudniony kontakt z pracownikami przez bariery językowe.
5 lut 2024 o 18:24 Jakość się bardzo polepszyła, ale niestety porcje są trochę małe w porównaniu do ceny.
22 sty 2024 o 6:57 Mogłoby być więcej surówki ale to może wina pudełka i małej kieszonki na surówkę.